4MyBeautyness aloitti toimintansa 2024 monipuolistaakseen Suomessa myytävän kauneudenhoidon tuotevalikoimaa entistäkin kattavammaksi samalla tarjoten lisäansioiden mahdollisuutta halukkaille.

4MyBeautyness Oy:n perustanut Hanna Sivula on aiemmin työskennellyt 25 vuotta suoramyynnin parissa, joista viimeiset 19 vuotta Avonin kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjänä ja Senior tiiminjohtajana. Suoramarkkinoinnin markkinat ovat eläneet viime vuosina varsin voimakkaasti, koska Suomen markkinoilta on poistunut useita tunnettuja brändejä sekä suoramyyntiyrityksiä. Avonin vetäydyttyä Suomesta maaliskuussa 2024 jäljelle jäi suuri joukko jälleenmyyjiä jotka olisivat halunneet jatkaa aiemminkin kannattavaa toimintaa. Useiden vanhojen tuttujen tuotteiden saatavuus heikentyi merkittävästi, vaikka kysyntää oli edelleen valtavasti. Avonin jälleenmyyjät olivatkin nyt täysin uudessa tilanteessa, sillä Avon oli tarjonnut heille mahtavan yhteisön lisäksi lisäansioita sekä kiinnostavaa sisältöä elämään kauneudenhoidon parissa.

Ihana yhteisö ja laadukkaat tuotteet ovat olleet todella pitkään osa Hannan elämää, joten ajatus uudesta suoramarkkinointiyrityksestä syntyi nopeasti. Markkinoille piti saada jotain uutta ja sanonnan mukaisesti, kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusia avautuu – näin on myös kosmetiikan sekä suoramyynnin markkinoilla. Uudella yrityksellä onkin kaikki valttikortit nousta kasvuyritykseksi ketteryytensä ja muuntautumiskykynsä ansiosta. 4MyBeautyness haluaa tarjota juuri sinun elämääsi lisäansioiden mahdollisuutta, uutta sisältöä sekä taloudellista riippumattomuutta. Voit nauttia laadukkaista tuotteista, jotka uudistuvat jatkuvasti mutta kuitenkin pitäen suosikkituotteet valikoimissa. Meille juuri sinä olet tärkeä ja voit vaikuttaa kehityksemme suuntaan!